Kontakt telefon: 092/ 176 - 5655 E-mail: as@lotus.com.hr

Dobrodošli u autoškolu Lotus.

U moderno opremljenom prostoru , na adresi Kralja Tomislava 12 smjestila se Autoškola Lotus. Tu Vas očekuje ljubazno osoblje te stručan i vrhunski obučen tim predavača i instruktora, koji će Vam svojim profesionalnim pristupom prenijeti potrebno znanje kako bi ste postali dobar i siguran vozač. Mi volimo automobile, obuku kandidata, te pazimo na njihovu sigurnost na cesti. Autoškola Lotus je jedina škola za obuku vozača u Belišću sa vrlo iskusnim instruktorima koji iza sebe imaju bogato vozačko iskustvo. Potrebe i želje naših klijenata za nas su od iznimne važnosti, te Vam u potpunosti izlazimo u susret kako bi na obostrano zadovoljstvo svladali sve poteškoće.

Naučiti voziti nije samo dobiti vozačku dozvolu, to je vještina koja nam je neophodna za svladavanje svako dnevnih zadaća.To znači da smo mi tu za Vas, da učinimo vaše prve korake jednostavnim i ugodnim.

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo, dobra priprema, izvrsno poznavanje prometnih propisa i pravila, sigurno upravljanje vozilom, i na kraju, naravno, odličan uspjeh na završnom ispitu! A sve to u ugodnom ambijentu, i u dobrom društvu!

Ponosni smo na našu tradiciju kvalitete u obuci novih vozača. Do sada smo osposobili na stotine vozača početnika. I nastavljamo dalje još jačim tempom. U svojim dosadašnjim godinama profilirali smo se kao tim koji brine o svakom svom polazniku sa jednakim žarom. A svakim danom postajemo sve bolji!

Naša misija je da Vas naučimo vozačkim vještinama kako bi sutra sigurno stigli na buduće odredište, stoga ZAPOČNITE SVOJE PUTOVANJE S NAMA !!!!!

Upisati se u školu možete i putem naše stranice 24/7 ili nas jednostavno možete pozvati na jedan od brojeva naših telefona.

Veselim se zajedničkoj suradnji.

Direktor Stanko Vukosavljević